Als je een nieuwe website nodig hebt, lijkt het een logische gedachte om direct naar een webbouwer te gaan. In de praktijk blijkt dat je dan de basisstappen overslaat. Daardoor is het resultaat teleurstellend is en maak je na oplevering extra kosten om het effect  te verbeteren.
Daarom hebben wij een totaal concept ontwikkeld, waarbij we een integrale aanpak van communicatieadvies, contentcreatie, design en techniek hanteren. We werken achter de schermen intensief samen. Het resultaat is een site waar content, design en techniek geïntegreerd zijn en ook de zoekmachineoptimalisatie op alle plaatsen goed is ingevuld. De eerste opdracht die  Norman Sedney en ik op deze wijze aanpakten, was die van het SecretariaatsBuro B.V.

Het resultaat

Pascale Jongejans, directeur van het SecretariaatsBuro B.V.: “In eerste instantie wilde ik de bestaande website geschikt maken voor mobiel. Toen dat technisch niet mogelijk bleek, kwam een nieuwe website in beeld. Nu ik naar het resultaat kijk, ben ik blij dat we die stap genomen hebben. De aanpak van la Grove en Sedney Grafisch Buro is top. Marie Louise begreep direct waar het om ging. Norman is echt van de creatie en de combinatie werkt in de praktijk heel plezierig. Door het gerichte advies en de coördinatie hebben ze ons heel veel werk uit handen genomen. De nieuwe site is frisser en toont echt wie wij zijn. Ik ben blij met de keuze voor eigen fotografie. Wij doen ons werk op afstand en zijn daarom vaak buiten beeld van onze klanten. Eigen fotografie versterkt het verhaal, laat zien wie we zijn. Wij hebben nu minder tekst die duidelijker is en de bezoeker krijgt daardoor de informatie veel sneller. Ons doel, een mooie, informatieve en duidelijke website, is dus absoluut gehaald.”

nieuwe website secretariaatsburo

Homepage nieuwe website

oude website sbb.nl

Homepage oude website

Call Now Button