Selecteer een pagina

Website laten maken

Je website tiptop verzorgd, zonder losse eindjes.

Is je website gedateerd, slecht vindbaar of levert het weinig op? Dan is het tijd om actie te ondernemen anders loop je klanten mis!

All in concept voor websites

Als je een nieuwe website wilt laten maken, lijkt het logisch om direct naar een webbouwer te gaan. In de praktijk blijkt dat je dan de basisstappen overslaat. Het resultaat is vaak teleurstellend met extra kosten om te verbeteren als gevolg.
Daarom hebben wij een totaal concept ontwikkeld. We leveren jouw website compleet op. Met een mooi design, pakkende webteksten en goede techniek verleiden we jouw bezoeker om voor jou te kiezen. 
Omdat het onmogelijk is om overal een expert in te zijn werk ik samen met andere ondernemers die een ster zijn in hún vakgebied. Je hoeft dus niet te zoeken naar een vormgever of webbouwer. Je krijgt een team van specialisten, zonder de overhead en traagheid van een groot bureau. 

Maak jouw website in 1x goed. Bel 06 46 01 29 87 en we zorgen voor een topervaring voor jouw bedrijf én je klanten.

R

Pakkende teksten

R

Geschikt voor mobiel en tablet

R

Goed vindbaar in Google

R

Kant en klaar opgeleverd

Het resultaat telt!

De samenwerking is mij goed bevallen, alles viel als een puzzel mooi in elkaar. Ik wil graag alles zelf bijhouden en dat kan ook. Als ik het even niet meer weet, kan ik altijd op support rekenen. De nieuwsbrief werkt heel goed. Na de eerste en reminder mailing schreven waren de workshops bijna volgeboekt zijn.

Hans van Male

Eigenaar, Cursusleider, Learn Practise Master Institute

  • Geopend 58% 58%
  • Naar de website 26% 26%
  • Contrete inschrijvingen 15% 15%

De aanpak van Marie Louise en Norman is TOP!  Marie Louise begreep direct waar het om ging. Norman is echt van de creatie en de combinatie werkt in de praktijk heel plezierig. Door het gerichte advies en de coördinatie hebben ze ons heel veel werk uit handen genomen. De nieuwe site is frisser en toont echt wie wij zijn. Wij hebben nu minder tekst die duidelijker is. De bezoeker krijgt daardoor de informatie veel sneller. Ons doel, een mooie, informatieve en duidelijke website, is dus absoluut gehaald.

Pascale Jongejans

Directeur, SecretariaatsBuro B.V.

Wil jij ook opvallen met een steengoede website?

Neem dan contact met ons op!

website laten maken

Aanpak

We beginnen met een grondige inventarisatie. Wat heb jij jouw klanten te bieden? En wat zoeken je klanten eigenlijk? Hoe kun je ze bereiken? En wat wil je dat je bezoekers en lezers gaan doen? Na het stellen van een heleboel vragen, hebben we een goed beeld van jouw bedrijf en je doelstelling.

Je krijgt een heldere terugkoppeling met een concrete planning. We zijn streng voor onszelf. Dus als wij een planning afgeven, dan halen we die ook.

 

SEO webtekstenContent is king

We starten met zoekwoordenonderzoek en schrijven ijzersterke SEO webteksten. Tijdens het creëren van content denken wij vanuit de bezoekerservaring. Je krijgt goede fotografie, filmpjes, duidelijke buttons. Een goed design helpt jouw bezoeker zijn weg te vinden. De structuur is duidelijk en de knoppen zitten op de juiste plek. Zo zorgen we ervoor dat jouw bezoeker de gewenste actie onderneemt: iets bestelt of informatie aanvraagt.

Je nieuwe site LIVE!

Nu kan het beginnen. Je website staat live, tijd om rumoer te maken. We leren je hoe je jouw klanten optimaal bereikt. We helpen je verder met een online campagne, gedrukte advertentie, nieuwsbrieven of blogs. We meten het effect en sturen bij of we leren jou hoe je dit zelf kunt doen.

Call Now Button