Website laten maken

Je website compleet opgeleverd, zonder losse eindjes

Als je een nieuwe website wilt laten maken, lijkt het logisch om direct naar een webbouwer te gaan. In de praktijk blijkt dat je dan de basisstappen overslaat. Dat zit zo: webbouwers zijn meestal goede ict-ers . Jij levert de inhoud aan, zij zorgen voor de  techniek. Misschien ziet het er leuk uit, maar voor een goede website is echt wel wat meer nodig: goede techniek, inhoud en vormgeving die er samen voor zorgen dat de bezoeker goed zijn weg vindt binnen je website.

Jouw website in 1x goed

Om ervoor te zorgen dat jouw site meteen goed in elkaar zit, hebben wij een totaal concept ontwikkeld. We leveren jouw website compleet op. Met een mooi en prettig, functioneel design, pakkende webteksten en goede techniek verleiden we jouw bezoeker om voor jou te kiezen. Hiervoor werk ik samen met andere ondernemers die een ster zijn in hún vakgebied. Je hoeft dus niet te zoeken naar een vormgever of webbouwer. Je krijgt een team van specialisten, zonder de overhead en traagheid van een groot bureau.

Bel 06 46 01 29 87 en we zorgen voor een topervaring voor jouw bedrijf én voor je websitebezoekers.

De start

We beginnen met een grondige inventarisatie. Wat heb jij jouw klanten te bieden? En wat zoeken je klanten eigenlijk? En wat wil je dat je websitebezoekers gaan doen? Na het stellen van een heleboel vragen, hebben we een goed beeld van jouw bedrijf en je doelstelling. Je krijgt een heldere terugkoppeling met een concrete planning. We zijn streng voor onszelf. Dus als wij een planning afgeven, dan halen we die ook.

Content is king

We starten met de inhoud, want dat is het fundament van je website. Je krijgt rake teksten, geschreven met kennis van zoekmachineoptimalisatie en kijk- en zoekgedrag. Aanwijzingen voor verwerken van belangrijke items in de site nemen we direct mee. Denk hierbij aan call to actions, garanties en andere aspecten die aarzelingen van je bezoeker wegnemen. Natuurlijk zorgen we ook voor samenvattingen voor zoekmachines en social shares.

Vormgeving (design)

Nu laten we onze vormgever stralen (ja, dat gebeurt als hij zijn designers-hart mag laten spreken). Hij werkt de inhoud uit tot een prettig en overzichtelijk geheel voor jouw websitebezoeker. Je krijgt goede fotografie, filmpjes, duidelijke buttons en een overzichtelijk menu. Een goed design helpt jouw bezoeker zijn weg te vinden. De structuur is duidelijk en de knoppen zitten op de juiste plek. Zo zorgen we ervoor dat jouw bezoeker de gewenste actie onderneemt: iets bestelt of informatie aanvraagt.

Nú kan de webbouwer aan de slag!

Wij werken met professionele webbouwers die er plezier in hebben om ervoor te zorgen dat de website technisch echt top in elkaar zit. Die kikken op een goede ‘performance’, letten op de beveiliging, updates en op de hoogte zijn van de plugins die voor jouw website van meerwaarde zijn.

opbouw website
R

Pakkende teksten

R

Geschikt voor mobiel en tablet

R

Goed vindbaar in Google

R

Kant en klaar opgeleverd

Wil je ook een website waar je bezoeker blij van wordt? Bel 06 46 01 29 87.

Het resultaat telt!

De samenwerking is mij goed bevallen, alles viel als een puzzel mooi in elkaar. Ik wil graag alles zelf bijhouden en dat kan ook. Als ik het even niet meer weet, kan ik altijd op support rekenen. De nieuwsbrief werkt heel goed. Na de eerste en reminder mailing schreven waren de workshops bijna volgeboekt zijn.

Hans van Male

Eigenaar, Cursusleider, Learn Practise Master Institute

  • Geopend 58% 58%
  • Naar de website 26% 26%
  • Contrete inschrijvingen 15% 15%

De aanpak van Marie Louise en Norman is TOP!  Marie Louise begreep direct waar het om ging. Norman is echt van de creatie en de combinatie werkt in de praktijk heel plezierig. Door het gerichte advies en de coördinatie hebben ze ons heel veel werk uit handen genomen. De nieuwe site is frisser en toont echt wie wij zijn. Wij hebben nu minder tekst die duidelijker is. De bezoeker krijgt daardoor de informatie veel sneller. Ons doel, een mooie, informatieve en duidelijke website, is dus absoluut gehaald.

Pascale Jongejans

Directeur, SecretariaatsBuro B.V.

Wil jij ook opvallen met een steengoede website?

Neem dan contact met ons op!

Je nieuwe site LIVE!

Nu kan het beginnen. Je website staat live, tijd om rumoer te maken. We leren je hoe je jouw klanten optimaal bereikt. We helpen je verder met een online campagne, gedrukte advertentie, nieuwsbrieven of blogs. We meten het effect en sturen bij of we leren jou hoe je dit zelf kunt doen.

Call Now Button