Social media strategie

Online zichtbaar zijn op de juiste plek en op het juiste moment

Als je binnen blijft zitten weet niemand dat je bestaat. Wordt zichtbaar op het favoriete medium van jouw doelgroep. Facebook, LinkedIn, Pinterest of toch Instagram of Snapchat?  Ik help je om de juiste keuze te maken. Met een doordachte social media strategie haal je meer uit je publiciteit.  Een gestructureerde aanpak bespaart je een hoop stress omdat je in één keer vooruit kunt werken. 

Social media beheer

Natuurlijk kun je ad hoc berichten plaatsen, maar je bereikt veel meer als je van tevoren je social media campagne plant met een afwisseling van informatieve en leuke posts. Ik help jou om een overzichtelijke contentkalender te maken, waarmee je structureel goed zichtbaar bent op social media. Leuke verhalen over je bedrijf, je diensten en je klanten zorgen ervoor dat jouw doelgroep snapt wat jij te bieden hebt. Maak fans van je volgers! Kies om het met hulp zelf te doen, of laat het doen, het kan allemaal.

Social media campagnes

Bij adverteren op social media komt heel wat meer kijken dan je denkt. Het is verleidelijk om te klikken op ‘bericht promoten’ maar dat is doorgaans zonde van je budget.
Wil je iets nieuws lanceren, verkopen, meer aanmeldingen? Een advertentie staat niet op zichzelf, maar is onderdeel van een geheel aan activiteiten. Wat is er nodig om écht resultaat te behalen?
Een landingspagina die helemaal aansluit op jouw social mediaberichten? E-mails, retargeting? social media strategie

Ik help je bij het inrichten en bij het uitvoeren van campagnes. Sommige kanalen beheer ik zelf, voor andere kanalen werk ik samen met experts die daar helemaal in gespecialiseerd zijn.
Je krijgt het beste zónder de traagheid en overhead van een groot bureau.  

Wil jij ook opvallen?

Bel 06 46 01 29 87

Na de start van mijn Facebookcampagne verdubbelde het aantal bezoekers naar mijn webwinkel en  had ik direct bestellingen binnen. Dat Facebook zo snel resultaat zou leveren had ik alleen maar durven dromen!

Dick van de Poll

Klassiekelampenkappen.nl

  • Toename websitebezoekers 100% 100%
  • Stijging verkoop 200% 200%

Recente projecten  – Social media campagnes

Coconut Communicatie online communicatie & marketing | in één keer goed! | info@coconut-communicatie.nl | Bel 06 46 01 29 87
Call Now Button