E-mail marketing uitbesteden

Behaal meer resultaat en verkopen

E-mailmarketing is meer dan het versturen van nieuwsbrieven: het is dé manier om in beeld te blijven bij je klanten, meer te verkopen, meer aanmeldingen te krijgen voor je cursussen. Ben jij al bezig met e-mailmarketing, maar belanden jouw e-mails in de spambox bij klanten of openen ze de e-mail niet? Ontbreekt de inspiratie voor nieuwe onderwerpen, heb je geen idee hoe je het moet inrichten of gewoon geen zin of tijd? Ik regel het voor je, zodat je vanzelf in beeld blijft bij je klanten zonder daar tijd en energie aan kwijt te zijn.

Het verschil tussen e-mail marketing en nieuwsbrieven

Je kunt ‘gewone’ reguliere nieuwsbrieven versturen om in beeld te blijven bij je relaties, te informeren over veranderingen binnen je bedrijf, nieuwe producten of diensten. Dat werkt voor veel van mijn opdrachtgevers  prima. De openingspercentages en doorklikpercentages van mijn klanten zijn relatief hoog. Daar ben ik best trots op, maar eerlijk is eerlijk – het hangt ook af van de kwaliteit van je adresbestand.

ls je jouw verkopen echt een boost wilt geven, heb je meer nodig dan een enkele nieuwsbrief: e-mail marketing. Daarmee zorg je ervoor dat je op meerdere manieren zichtbaar bent voor je (potentiële) klanten. Met een serie geautomatiseerde e-mails, bijvoorbeeld met downloads en weggevers stimuleer je de conversie (verkoop). Verkoop kan van alles zijn: verkoop van producten, aanmeldingen voor een cursus, maar ook een verzoek om contact op te nemen. Dat hangt helemaal van je doelstelling af.
Koppel het aan je social media advertising, landingspages en je zult zien dat het resultaat nóg beter is. Je bereikt dan namelijk ook nieuwe mensen, die nog niet bekend waren met jouw product of dienst.
Meten = weten: in de systemen kun je precies zien wie er klikt op je link, en waar dus interesses liggen. Op basis van die informatie kun je nóg persoonlijker mails sturen of retargeten op social media. 

Voordelen van e-mail marketing

  • het is makkelijk toe te passen
  • de kosten zijn laag
  • je kunt het effect goed meten
  • je kunt heel doelgericht/persoonsgericht mailen
  • je hebt een gericht en intenser bereik dan via social media
  • je kunt het koppelen aan je social media
Ben jij klaar voor meer verkopen via je website?

Bel 06 46 01 29 87 en zet je wensen om in daden.

Het resultaat telt!

Honglin Liu, acupuncturist, eigenaar en cursusleider, Learn Practise Master Institute

 • Geopend 58% 58%
 • Naar de website 26% 26%
 • Contrete inschrijvingen 15% 15%

I would like to thank you so much! Your willingness to think alongside and challenge us in the early days enabled us to achieve our goals and prepared us for the next step in our journey.

Julie Bogya

marketing manager, VC4 | IMS solutions for the international telecomindustry

Na de start van mijn Facebookcampagne verdubbelde het aantal bezoekers naar mijn webwinkel en had ik direct bestellingen binnen. Ik word gevonden in heel Nederland en Vlaamstalig België, en bereik heel gericht mijn klanten. Dat de combinatie met Facebook zo snel resultaat zou leveren had ik alleen maar durven dromen!

Dick van de Poll

Klassiekelampenkappen.nl

 • Toename websitebezoekers 100% 100%
 • Stijging verkoop 200% 200%
Call Now Button