Tekstschrijver

Verleid je doelgroep. Vertel jouw verhaal met pakkende teksten

Teksten zorgen ervoor dat je lezers klanten worden of afhaken. Je marketing kan nog zo goed in elkaar zitten, het begint bij je verhaal. Als dat niet klopt, loop je klanten mis. Je kunt zelf zoekwoordenonderzoek doen en je verdiepen in zoekmachine optimalisatie en zeeën van tijd steken in het schrijven van teksten die het nét niet zijn. Of bespaar jezelf tijd en ergernis. Laat een professionele tekstschrijver effectieve teksten schrijven.

Vertel maar!

Vertel over je bedrijf, je passie, je klanten en waar je goed in bent. Op basis daarvan schrijf ik je SEO webteksten, Facebookberichten, blogs, brochures, nieuwsbrieven of persberichten.

SEO webteksten

Schrijven voor het web vraagt om specifieke expertise, zoals kennis van online kijk- en zoekgedrag, zoekmachineoptimalisatie en tekstopbouw van online teksten. Daarom verdiep ik me in jouw bedrijf, doelgroep en dienst. Ik verricht zoekwoorden- en concurrentieonderzoek en op basis daarvan schrijf ik de teksten.

Wat mijn teksten anders maakt dan die van andere copywriters?

Met mijn kennis van online zoek- en kijkgedrag adviseer ik over de opbouw van de pagina en heb zonodig overleg met de webbouwer of vormgever. Wat kan wel, wat kan niet? Ik voorzie alle teksten van aanwijzingen voor de webbouwer voor verwerken in de site, zoals bijvoorbeeld call to actions, hyperlinks, wat waar moet komen. Uiteraard zijn de teksten voorzien van de metatitels en teksten voor Google zoekresultaten. Ook voeg ik de samenvatting voor delen op social media toe.

j

Aangesloten bij de beroepsvereniging van tekstschrijvers.

Waar ben jij goed in?

Je bent ondernemer geworden om te doen waar je goed in bent. Meestal is dat niet jezelf aanprijzen via een website of nieuwsbrieven.

Ik ben Marie Louise Grove, ervaren marketing communicatieadviseur en content specialist.
Tekst schrijven is waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Daarom heb ik professionele schrijfopleidingen gevolgd.

Het is ontzettend moeilijk om over je eigen passie, bedrijf en klanten te schrijven. Ik kijk met een blanco blik naar jouw bedrijf, stel veel vragen, kruip in de huid van jouw doelgroep. En dan klim ik in de pen. Namens jou vertel ik aan je klanten over jouw passie, wat jij te bieden hebt. En omdat daarbij vanuit je klant gedacht is, voelt deze zich ook echt aangesproken. Je klant staat voorop, maar natuurlijk houd ik altijd rekening met grote baas Google. Die moet je site ook waarderen.

Wil jij ook je klanten bereiken met pakkende teksten?
Bel dan 06 46 01 29 87

Een website die voor je werkt, het kan écht!

Als ik onderweg ben vullen mensen 9 van de 10x het formulier op de site in en dat was mijn doelstelling. Dat scheelt me veel tijd en ik kan op die manier klanten behouden en service leveren.

Paul Aberkrom
Printfinishing apparatuur
TBB Express

Supergoed vindbare SEO webteksten. De website en nieuwsbrieven kloppen helemaal! We krijgen nu meer aanvragen binnen.

Erwin Brigitha
Caffe Onesta

Zonder goede content geen verkoop. We zijn dus blij met de teksten, ons verhaal is haarscherp neergezet.

Raymond Donker
Business Channel One

Wij hebben eindelijk een goede pitch op onze website, dat was ons zelf niet gelukt. Dank je wel!

Tilly Scholtze
IP cameraset

Indrukwekkend, hoe je met zó weinig informatie zulke treffende teksten hebt geschreven waarmee we hoog scoren in Google!

Joey Breedveld
Patricia van Drongelen

Dankzij verbeterde communicatie schrijven meer mensen in voor de masterclasses. Ik ben je dagelijks dankbaar.

Patricia van Drongelen
Luierpark

Ik had het niet zelf gekund en ik ben blij dat jij mijn verhaal zo goed kon verwoorden.

Tineke Ras

Wil je ook je klanten bereiken met een duidelijk verhaal? 

Bel 06 46 01 29 87!

Call Now Button