Selecteer een pagina

verleid je doelgroep

Vertel jouw verhaal met pakkende teksten

Tekstschrijver

Teksten zorgen ervoor dat je lezers klanten worden of afhaken. Je marketing kan nog zo goed in elkaar zitten, het begint bij je verhaal. Als dat niet klopt, loop je klanten mis. Je kunt zelf zoekwoordenonderzoek doen en je verdiepen in zoekmachine optimalisatie en zeeën van tijd steken in het schrijven van teksten die het nét niet zijn. Of bespaar jezelf tijd en ergernis. Laat een professionele tekstschrijver effectieve teksten schrijven.

Vertel maar!

Vertel over je bedrijf, je passie, je klanten en waar je goed in bent. Op basis daarvan schrijf ik je SEO webteksten, Facebookberichten, blogs, brochures, nieuwsbrieven of persberichten.

j

Aangesloten bij de beroepsvereniging van tekstschrijvers.

Marie Louise is een echte professional met hart voor haar klanten. Ze kan zich goed verdiepen in het achterliggende verhaal van haar klanten en weet beknopt de kern in goed werkende SEO teksten naar buiten te brengen. Wij hebben eindelijk een goede pitch op onze website, dat was ons zelf niet gelukt. Dank je wel!

Tilly Scholtze

Business Channel One

Mijn verhaal is gevoel en ik merkte direct aan de vraagstelling van Marie Louise dat zij de juiste persoon hiervoor was.  Een website staat of valt met tekst. Je kunt gewoon zien dat er iemand aan gewerkt heeft die er verstand van heeft. De uitstraling naar mijn geldschieters was erg belangrijk en die waren zeer tevreden. Ik had het niet zelf gekund en ik ben blij dat jij mijn verhaal zo goed kon verwoorden.

Tineke Ras

Initiatiefneemster van , het Luierpark

Ik liet eerst een vriendin die vertaalster is, de teksten maken. Maar dat bleek zakelijk geen logische keuze. Het gaat ook om expertise, hoe je de SEO verwerkt. Nu Marie Louise mijn teksten schrijft hoef ik me niet bezig te houden met dingen waar ik geen verstand van heb. Als ik het zelf zou doen kost het me zoveel tijd en energie die ik nu in andere dingen kan steken.

Tessa Vermaas

scheidingsbemiddelaar, 2Divorce

Het resultaat telt!

Marie Louise schrijft onze nieuwsbrieven én alle SEO webteksten. Ze schrijft niet alleen, maar adviseert ook over de vormgeving, structuur en timing. Het resultaat: hoge openings- en klikpercentages en volgeboekte cursussen!
Hans van Male,
Learn Practise Master Institute

  • Geopend 58%
  • Naar de website 26%
  • Contrete inschrijvingen 15%

Toen Pascale Jongejans Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar werd, schreef Marie Louise haar persberichten. Het resultaat? Veel aandacht in lokale en regionale bladen. Ook benaderde zij de vakpers persoonlijk, waardoor het boeiende verhaal van Pascale in een interview van 3 pagina’s in het vakblad van Management Support staat.

Zelf ben ik erg blij met de bijdrage die je hebt geleverd aan mijn website. Ik krijg nu potentiële kanten die me via Google hebben gevonden.

Jolanda Heinen

administratiekantoor Heinen

Wil je ook opvallen met een duidelijk verhaal? 

Bel 06 46 01 29 87!

Dankzij verbeterde communicatie succesvolle masterclasses

Voor onze masterclasses leek onvoldoende animo te zijn. Marie Louise leerde mij de ins en outs van duidelijke online communicatie.  Zij vroeg bovendien door over de doelstelling van de masterclasses. Dankzij de verbeterde communicatie zijn deze nu zeer succesvol. Omdat de juiste mensen inschrijven stijgt bovendien de kwaliteit van de groep en het resultaat van de masterclass. Ik pas de adviezen van Marie Louise toe in alle vormen van communicatie en ben haar dagelijks dankbaar.

Patricia van Drongelen

Manager Service & Community, World Trade Center Almere

Waar ben jij goed in?

Je bent ondernemer geworden om te doen waar je goed in bent. Meestal is dat niet jezelf aanprijzen via een website.

Ik ben Marie Louise Grove, ervaren marketing communicatieadviseur en contentspecialist.Tekstschrijver copywriter SEO webteksten, Marie Louise Grove
Tekst schrijven is waar ik goed in ben en wat ik leuk vind. Daarom heb ik professionele schrijfopleidingen gevolgd.

Het is ontzettend moeilijk om over je eigen passie, bedrijf en klanten te schrijven. Ik kijk met een blanco blik naar jouw bedrijf, stel veel vragen, kruip in de huid van jouw doelgroep. En dan klim ik in de pen. Namens jou vertel ik aan je klanten over jouw passie, wat jij te bieden hebt. En omdat daarbij vanuit je klant gedacht is, voelt deze zich ook echt aangesproken. Je klant staat voorop, maar natuurlijk houd ik altijd rekening met grote baas Google. Die moet je site ook waarderen.

Wil jij ook je klanten verleiden met pakkende teksten?
Bel dan 06 46 01 29 87

Recente projecten – Teksten

Coconut Communicatie online communicatie & marketing | in één keer goed! | info@coconut-communicatie.nl | Bel 06 46 01 29 87