Nieuwe website VeBON met besloten ledenplatform

De oude website van de branchevereniging voor buitensportondernemers was uitgegroeid tot een brei aan pagina’s, waar bovendien de juiste inhoud ontbrak. Bovendien was de site niet geschikt voor mobiel en tablet en niet geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Doelstelling

  • Buitensportondernemers die lid willen worden van de VeBON, moeten op de website alle informatie vinden.
  • Informeren van ‘boekers’ (groepen of bedrijven die een groepsuitje willen organiseren).
  • Zoekfunctie voor zoeken op aangesloten TÜV gecertifieerd bedrijf
  • Besloten ledengedeelte voor het delen van kennis en informatie.

 

Resultaat

Binnen een mum van tijd stond er een nieuwe website, compleet met inhoud opgeleverd. De site wordt al beter gevonden via zoekmachines. Voor buitensportondernemers is het duidelijk wat de VeBON te bieden heeft. Ook is er een goede balans gevonden voor het aspect veiligheid: wel benoemen van belang gecertificeerd bedrijf, maar niet zoveel nadruk op dit aspect dat de bezoeker het idee krijgt dat buitenactiviteiten gevaarlijk zijn.

Realisatie

De website is een samenwerking van Coconut Communicatie met Norman van Sedney Grafische Vormgeving en Marcel Jong van Acces2It. Wij werken samen onder het label van de M2C company.
Na een intake heb ik de webteksten geschreven die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines (SEO webteksten), inclusief metateksten. Advies over de menustructuur, buttons, hyperlinks enz.
Het design en vullen van de website lag in handen van Norman, terwijl Marcel zorgde voor advies en implementatie van de benodigde ICT.

Wil je ook een website die goed gevonden wordt door Google?

Coconut Communicatie online communicatie & marketing | in één keer goed! | info@coconut-communicatie.nl | Bel 06 46 01 29 87

Call Now Button