Selecteer een pagina

nominatie Flevolandse Zakenvrouw 2017

Na het roeien 2 weken terug zette ik mijn telefoon aan en bleek deze bomvol gemiste oproepen te staan. Of ik asjeblieft met spoed Maria van Wanrooij van het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen terug wilde bellen. Van zulke berichten word je natuurlijk nieuwsgierig, dus de terugbelknop was snel ingedrukt. En WOW wat een NIEUWS!

Genomineerd Flevolandse Zakenvrouw 2017

Wow, ik had niet verwacht dat het zoveel met me zou doen. Sinds ik ondernemer ben, heb ik vaak het gevoel dat ik in een geweldige achtbaan zit, maar dit is echt de Python! Van mensen om mij heen hoor ik dat ik de laatste jaren flink gegroeid ben in mijn vak, als professional.  Na al het harde werken is deze nominatie echt een erkenning voor mij en mijn bedrijf. Zonder het vertrouwen van opdrachtgevers en mensen uit mijn netwerk die me steeds weer kansen geven, zou ik niet zo ver zijn.

Maar genoeg daarover! Heb je de videopitch al bekeken? je kunt me helpen, door mijn berichten op LinkedIn, Facebook en Twitter te delen. De buttons vind je bovenaan deze pagina.

Over de verkiezingen

Sinds 2012 organiseert het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen de jaarlijkse Verkiezingen Flevolandse Zakenvrouw. Uit de voordrachten selecteert de jury de genomineerden. De bedrijven van de genomineerden worden beoordeeld op hun financiële positie, bedrijfsvoering, maatschappelijk verantwoord ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid maar ook op het marketing- en communicatiebeleid en het toekomstperspectief.

Voorzitter Marga Janse gaf begin dit jaar officieel het startsein voor de jaarlijkse verkiezingen. “Elk jaar geven wij vrouwelijke ondernemers, managers en directeuren letterlijk een podium. Vrouwelijk ondernemerschap wordt immers nog altijd te veel onderbelicht.” Voor drie categorieën is er de titel Zakenvrouw van het Jaar binnen te slepen; zelfstandig professional, directeur van MKB en manager. Daarnaast gaat de Publieksprijs naar de publiekslieveling op donderdagavond 15 juni aanstaande. “Met onze verkiezingen willen we ondernemende vrouwen in Flevoland een boost geven. Dat is namelijk nog steeds nodig”.

Met dank aan Marga Janse, bron: www.flevolandsezakenvrouwen.nl 

Wil jij ook verder komen met een goede stuur?

Neem dan contact met mij op!

9 Reacties

 1. Norman Sedney

  WOW! Gefeliciteerd partner!
  Ik gun het je, want je hebt er hard voor gewerkt.

  Antwoord
 2. Peter

  Leuk Marie-Louïse! Zet hem op. Je doet het heel goed met Coconut communicatie.

  Antwoord
 3. Muriël Huijbrechts

  Wat leuk Marie Louise! Gefelicteerd en ik gun het je van harte!

  Antwoord
 4. Abdul Kara

  Wat leuk Marie Louise, proficiat en het is je gegund!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *